Zoeken naar huur een tent

huur een tent
AllureTent: verhuur van tenten en feestmateriaal.
Een tent zelf opzetten voor de eerste keer? Laat niets aan het toeval over, huur een tent zonder zorgen. Onze specialisten helpen u bij de op en afbouw. Wij zijn flexibel op veel vlakken, zo hebben wij een ruim aanbod van verschillende tenten en feestmateriaal, zo is er zeker wel een tent die bij uw feest past.
Blitzz tenten en feestmateriaal Verhuur en verkoop.
Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Chiro Olen Centrum.
Licht kan gehangen worden mits een bijkomende vergoeding van 25 euro. spantent: 2 TL-lampen. legertent: gloeilampen met groene kabel. Drank moet voorzien worden tijdens het opstellen en afbreken van de tent! niet alleen bier, meisjes drinken graag frisdrank! Wat is Chiro? Huur een Tent.
Tenten KSA Herdersem.
Zo hebben we ook verschillende tenten te huur, en dit aan zeer democratische prijzen! Alle prijzen zijn inclusief plaatsing, we vragen weliswaar om zelf een aanhangwagen of voldoende grote bestelwagen te voorzien om de tenten te transporteren. Verder moet je de tent minstens drie weken op voorhand aanvragen, een tent is pas aangevraagd als de exacte datum of periode is meegedeeld.
Tent huren Ardennen Petite Suisse.
Wie graag kampeert maar niet alles zelf mee wil sjouwen, kan op Petite Suisse een volledig ingerichte tent huren. De Ardennen zijn ideaal om te kamperen en een tent huren om de Ardennen te verkennen is al net zo ideaal.
Huur tent in Chinastraat HLN Gent.
Wie het graag simpel houdt tijdens de Gentse Feesten kan samen met een vriend of vriendin een tent huren op camping Almost Perfect. Voor 30 euro huur je een driepersoonstent met een luchtmatras voor twee personen. De camping ligt op een halfuurtje wandelen van de Vlasmarkt.
Tent Feesten 2dehands.be.
Voor een tent van. 27 september 2017 1540: Denderleeuw Welle. Tenten te huur. Verschillende tenten te huur! Tent 3x3 Zwart 3st vanaf 35/dag Tent 3x6 Taupe 1st vanaf 60/dag Tent 3x6 Zwart 1st vanaf 60/dag Tent 5x. 27 september 2017 1532: Denderleeuw Welle.
Spanje stacaravans, bungalowtenten, safaritenten en lodgetenten huren.
Gemakkelijk en vertrouwd een stacaravan boeken op uw favoriete camping. Huur een comfortabele en compleet ingerichte bungalowtent of tunneltent voor het echte campinggevoel. Reserveer uw staanplaats op de camping via één van de organisaties op onze site. Top 10 Spanje. Themavakanties in Spanje. Alle kindvriendelijke campings in één overzicht? Boek hier de camping die het beste bij uw gezin past. Groene campings, rustiek, met veel ruimte voor tent, safaritent, of stacaravan.

Contacteer ons

partytent waterdicht
tentenverkoop
partytent wit 3x3
partytent 4 x 6
partytent 3x9
partytent 3x3
tweedehands partytenten
brico partytent
partytent 2dehands
event shelter
partytent te koop gamma